Teatre critic als instituts

Teatre crític als Instituts

Un projecte creat per Plàudite Teatre que fomenta l’esperit crític dels joves a través del teatre, realitzat amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Després de l’èxit del taller de l’any passat, enguany participen 4 instituts públics: Nou, Apel·les Mestres, Vilumara i Pedraforca. 60 joves faran plegats una mostra a l’Auditori Barradas el dia 4 d’abril de 2019 a les 18,00 h. Els tallers són gratuïts i estan oberts a tots els joves que vulguin participar.

Foment de l’esperit crític

Joves procedents de diferents contexts es relacionen entre sí, posen en comú inquietuds i actituds davant la vida i la societat en la que conviuen, i  les expressen a través del teatre. Des d’una experiència artística com és el teatre, arribem junts a una vinculació diferent, difuminant possibles prejudicis i estigmes. El joves participen de forma voluntària i s’aboquen a parlar de temes del seu interès amb tota franquesa.

La violència en el punt de mira jove

A l’espectacle del 2019 reflexionem sobre les diferents formes que adopta la violència exposant una visió crítica sobre un fet que envolta el nostre dia a dia. Sí, ja sabem que una agressió és violència però, ho pot ser també una mirada, un anunci a la tele o fins i tot, la talla d’un pantaló? Parlem de les víctimes i dels agressors. De l’odi a les minories i del poder quan estem en grup. De quan patim violència però també de quan l’exercim.

Èxit i cohesió dels joves a la prova pilot

Tras l’èxit aconseguit amb la prova pilot de l’any passat, enguany vam afegir un institut més, el Pedraforca. Tota la informació de la primera edició es troba al nostre web: https://www.teatrecomunitari.plaudite.org/teatre-critic-als-instituts-de-lhospitalet-de-llobregat

RECULL DE PREMSA

L’H Digital, Notícia 14/02/2019 https://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/societat/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/13779357

Deixa el teu comentari