Teatre critic als instituts

Teatre crític als Instituts

Un projecte creat per Plàudite Teatre que fomenta l’esperit crític dels joves a través del teatre, realitzat amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Després de l’èxit del taller de l’any passat, enguany participen 4 instituts públics de L’H: Apel·les Mestres, Jaume Botey, Pedraforca i Vilumara. 60 joves faran plegats una mostra a l’Auditori Barradas el dia 4 d’abril de 2019 a les 18,00 h. Els tallers són gratuïts i estan oberts a tots els joves que vulguin participar.

Foment de l’esperit crític

Joves procedents de diferents contexts es relacionen entre sí, posen en comú inquietuds i actituds davant la vida i la societat en la que conviuen, i  les expressen a través del teatre. Des d’una experiència artística com és el teatre, arribem junts a una vinculació diferent, difuminant possibles prejudicis i estigmes. El joves participen de forma voluntària i s’aboquen a parlar de temes del seu interès amb tota franquesa.

La violència en el punt de mira jove

A l’espectacle del 2019 reflexionem sobre les diferents formes que adopta la violència exposant una visió crítica sobre un fet que envolta el nostre dia a dia. Sí, ja sabem que una agressió és violència però, ho pot ser també una mirada, un anunci a la tele o fins i tot, la talla d’un pantaló? Parlem de les víctimes i dels agressors. De l’odi a les minories i del poder quan estem en grup. De quan patim violència però també de quan l’exercim.

Èxit i cohesió dels joves a la prova pilot 2017-18

Tras l’èxit aconseguit amb la prova pilot de l’any passat, enguany vam afegir un institut més, el Pedraforca. Tota la informació de la primera edició es troba al nostre web: https://www.teatrecomunitari.plaudite.org/teatre-critic-als-instituts-de-lhospitalet-de-llobregat

RECULL DE PREMSA

L’H Digital, Notícia 14/02/2019 https://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/societat/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/13779357

Deixa el teu comentari