PlauditeTeatre-TeatreComunitari

Històries en Trànsit

 

Històries en Trànsit és un Taller de Teatre Comunitari-Teatre Social realitzat per Plàudite Teatre-EAE des de l’any 2004 amb diferents col·lectius, principalment per a la integració social.

Tothom té alguna cosa que explicar. Històries de viatges, d’anades i tornades. Experiències vivides, ara compartides a través del teatre.

El nostre objectiu com a artistes és realitzar una experiència escènica de qualitat: participativa, artística i creativa. Ens consta que la idiosincràsia intrínseca de les Arts Escèniques comporta a més una sèrie de qualitats que enriqueixen l’experiència i la converteixen en terapèutica, d’aprenentatge, d’inclusió social, emocional, educativa, de cohesió social, d’integració, de felicitat, etc. És a dir, el Teatre és una eina molt potent per crear xarxes de treball transformadores.

Actualment oferim un taller de teatre obert i gratuït per a persones majors de 18 anys. Del gener al  juny de 2018, a la Biblioteca Josep Janés de L’Hospitalet de Llobregat. En col·laboració amb diverses entitats del barri.

Aquí podeu veure la mostra de l’any 2017

RECULL DE PREMSA

TV LH Informatiu 12-04-2018 “Aquí tienes que hacer cosas que te dan felicidad, te ríes, te emocionas

Digital LH Informatiu 12-04-2018 “deixes els problemes fora de la porta i encara que vinguis trista surts feliç”.

Diari L’H Num. 332 12/03/2018 “Nova edició del taller de teatre Històries en Trànsit 2018″

TV LH EN 5 MINUTS: 11/05/2017 “Artistes aficionats fan un espectacle a partir de les seves vivències“:

TV LH Informatiu 21-02-2017 “Construeixen un relat a través de les seves experiències per després compartir-les a escena” Presenta Montse Quiñonero.

El Periodico-Català: 18/02/2017

El Periòdico-Castellà: 18/02/17

Ajuntament de L’H: Gener 2017 Històries en Trànsit és un projecte de Teatre Comunitari i Social que vol conèixer, expressar i compartir les històries de moviment, migració o canvi que les persones tenim a la nostra història personal i/o familiar.”

Memòria. IV Jornadas sobre la Inclusión Social y la Educación en las Artes Escénicas, Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, el British Council España, la Embajada del Reino de los Países Bajos en España, la asociación Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública, el centro cultural y social de Caja Madrid La Casa Encendida y el Institut del Teatre de la Diputación de Barcelona, 12 i 13 de març de 2012. Presentació d’Històries en Trànsit, dins del projecte de Teatre Comunitari-Teatre Social

TV L’H- Estació Central 21/05/2009: Històries en trànsit a l’Institut Bisbe Berenguer. Entrevistes amb la professora de l’institut i alguns alumnes.

Butlletí de la Fundació Santa Eulàlia L’H, num. 8 Tardor 2009

TV-LH-L’Imperdible 4/12/2008 Entrevista amb la Directora i creadora del projecte Històries en Trànsit Eugènia Delgado Mata.

TV L’H – Qui som 2/12/2008 “El Teatre Comunitàri-Teatre Social és una acció escènica que fem amb un col·lectiu amb qui hem de portar a terme un objectiu per la comunitat -diu Eugènia Delgado Mata, Directora. Històries en Trànsit es fa amb el col·lectiu de joves nouvinguts per integrar-los amb la societat que els rep.”

Canal-h.net. 16/11/08 “El nostre és un projecte sòlid, madur i de futur, compromès amb la ciutat, i volem ampliar-lo a l’àmbit de la interculturalitat fent intercanvi amb d’altres grups perquè les persones nouvingudes puguin desenvolupar-se culturalment i socialment a través de les arts escèniques“, ha declarat la directora gerenta Eugènia Delgado Mata.” 

TV L’H-Informatiu: 17/12/2007 Històries en trànsit a l’Institut Bisbe Berenguer

Deixa el teu comentari