Teatre Critic als Instituts de L'Hospitalet de Llobregat Barcelona

Teatre crític als instituts de L’Hospitalet de Llobregat

Un taller de teatre amb professionals de les Arts Escèniques obert als joves de cada barri, realitzat amb el suport de la Regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

A través del teatre aguditzen el seu esperit crític mentre fomentem la trobada entre joves de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

El taller consta de diverses fases:

  1. Coneixement de l’eina teatral
  2. Reflexió i recollida de temes i inquietuds dels joves.
  3. Creació
  4. Muntatge
  5. Assajos als instituts
  6. Assajos on es troben els tres grups
  7. Mostra a l’Auditori Barradas
  8. Possibles representacions per a joves de la ciutat

Es tracta d’un projecte pilot innovador posat en marxa per Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques i l’Àrea de Joventut de L’H que es realitza des d’octubre de 2017.

De moment hem treballat en tres instituts de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat: l’Institut Llobregat, l’Institut Apel·les Mestres i l’Institut Can Vilumara. Ha sigut un èxit total!

teatre crític interinstituts

Teatre crític interinstituts a L’Hospitalet de Ll.

El 26 d’abril de 2018 vam fer la posada en escena a l’Auditori Barradas per a públic jove de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. Al final de la funció vam obrir un col·loqui postfunció i el públic es va mostrar molt interessat per aquesta experiència interinstituts.

La avaluació final és molt positiva, tan pels mateixos alumnes, que han fet nous amics, així com pel personal docent i totes les persones implicades.

Respecte als temes proposats, els alumnes que van participar en aquesta experiència ens van obrir les portes als seus universos d’interès, molt rics i complexos.

Aquí us deixem el vídeo de la mostra a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat.

 

RECULL DE PREMSA:

LH Digital Informatiu 15/01/2018

TV LH Digital 15/01/2018

El Periòdico de LH num. 330- 22 de gener de 2018

El Far 17/12/2017

Deixa el teu comentari