Esplai La Florida

Taller de Teatre als Esplais

Un projecte de ciutat que vincula diferents entitats de lleure de L’Hospitalet de Llobregat a través del Teatre Comunitari-Teatre Social. Fem de l’eina teatral una experiència lúdica, creativa i de cohesió social.

Es tracta d’un taller de teatre que fem amb l’Associació Educativa Ítaca, el CIJ Sanfeliu – Sant Ildefons i l’Esplai La Florida.

A la mostra del dia 17 d’abril hi veureu tres escenes:

Joves de l'Associació Educativa Ítaca

Joves de l’Associació Educativa Ítaca

 

 

La Tempesta”, a càrrec dels Joves de l’Associació Educativa Ítaca. T’agradaria ser un personatge de vídeo joc? O el presentador del temps? O un quarterback de rugby? I si tot passa el mateix dia? Una gran tempesta envia als nostres protagonistes dins la tele i no saben si en podran sortir.

 

Casal Jove Sanfeliu

Joves del Casal Jove Sanfeliu

 

Cosas que pasan a càrrec dels Joves del Casal Jove Sanfeliu – Sant Ildefons. És un recull de tres escenes provinents de l’imaginari dels alumnes on la quotidianitat d’un supermercat, un parc o un concurs, esdevé extraordinària.

 

 

 

Esplai La Florida

Joves de l’Esplai La Florida

 

 

“Allà per on vaig” a càrrec dels Joves de l’Esplai La Florida. Improvisació sobre la nostra quotidianitat. Al nostre camí de cada dia trobem petites històries que ens acompanyen.

 

 

Direcció Escènica: Anna Babiano, Eulàlia Ballart, Ferran Echegaray i Jordi Romero. Actors i actrius professionals-professores i professors de Teatre.

Direcció Artística: Eugenia Delgado Mata

Dimarts 17 d’abril de 2018 a les 18.15h a l’Auditori de la Torrassa de L’Hospitalet de Llobregat. Entrada lliure.

RECULL DE PREMSA:

TV LH Informatiu 18-03-2018:

LH Digital: Informatiu 18-03-2018: http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/entitats/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/12827066

Deixa el teu comentari